Следвайте Гласове в Телеграм и ИнстаграмЕдин ключов въпрос към новото начало с фалшиви

...
Следвайте Гласове в Телеграм и ИнстаграмЕдин ключов въпрос към новото начало с фалшиви
Коментари Харесай

Илхан Кючюк: Има ли връзка Пеевски с разбитата печатница за фалшиви банкноти в Шумен, с които да се купуват гласове?

Следвайте " Гласове " в Телеграм и Инстаграм

Един основен въпрос към новото начало с подправени банкноти за пазаруване на гласове - това ли е битката против корупцията?

Призоваваме Директива за птиците да даде неотложно конференция онлайн в действително време, в Българска телеграфна агенция да вземем за пример, и отляво и отдясно му да седнат Йордан Цонев, Искра Михайлова, Станислав Анастасов, Халил Летифов и, несъмнено, Хамид Хамид.

Незабавно Директива за птиците и ХХ да оборят информацията, че разрушената печатница в Шумен е техен “студен запас ” за пазаруване на гласове за вота на 27.10.

Шефът на бюджетната комисия в 50-я Парламент ЙЦ да изложи финансовата си позиция на неприкрит демократ по този компрометиращ финансовата дисциплинираност, на прага на Еврозоната и Шенген, случай.

Борецът за хората в евроатлантическа  България и ЕДИНОНАЧАЛНИК на демокрацията ни неотложно да изиска отговор от службите и Министерство на вътрешните работи до каква степен е стигнало следствието.

Хамид Хамид като юридически корифей да призове Сарафов за своевременна позиция на Прокуратура на Република България по този тежкозлепоставящ предизборната акция в Република България случай.

Директива за птиците да се ангажира с позиция, която го разграничава от ОПГ за отпечатване на подправени банкноти, а на заподозрелите го да потърси отговорност за клюка и уронване на “добрата му известност ” на почтен предприемач.

Призоваваме всички политически сили, участници в предизборната акция, да заявят стратегически значима за България в този заключителен, преди Изключителния отчет през ноември-декември, миг позиция по злепоставящия финансовата ни дисциплинираност случай на подправени пари.

Министерство на вътрешните работи министърът да излезе и да дава отговор, а не да пуска Боян Раев -зам.-шеф на ГДБОП.

Да не би да е обезпокоен от нещо за някого, та отсъства от обществения фронт?

Барем едно видео в краен случай - от кумова срама, няма ли бе, йени дерибеи?

Както се споделя, ами в този момент?…

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР